Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Over Vreugdenhil Missie en visie

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder, speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte, door het beste van melk te leveren. we bring you the best of milk. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om - samen met onze ketenpartners - hét verschil te maken voor miljoenen consumenten overal ter wereld. It is more than a mission, it’s a call. Onze visie voor de toekomst? Milk nutrition in everyone’s daily diet. Omdat we geloven dat iedereen dagelijks toegang moet hebben tot gezonde en voedzame melk.

Meer over onze Corporate Strategie
De Nederlandse zuivelketen loopt voorop
Duurzaamheid is een zeer belangrijk thema in de Nederlandse zuivel. Ook Vreugdenhil heeft een uitgebreid duurzaamheidsprogramma voor de melkveehouders.
Vreugdenhil in 5 minuten
Hollandse koeien voorzien Vreugdenhil 365 dagen per jaar van kwaliteitsmelk die wij verwerken tot melkpoeder en naar 130 landen wereldwijd exporteren. Ga even lekker zitten: in dit filmpje zie je in 5 minuten het hele proces!
Ontwikkel je talent

Vreugdenhil Dairy Foods heeft aandacht voor haar mensen. Als je bij ons werkt, kun je volop je talenten ontwikkelen. Er is veel uitdaging en ruimte voor verbeteren en ontwikkelen. We zijn een groeiende organisatie met opleidingsmogelijkheden op maat en er is veel ruimte voor initiatief en eigen invulling van de functie. Er is een intern talentenprogramma voor collega’s die zich verder willen ontwikkelen: zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

Afdelingen uitgelicht
Meer informatie